5 timers fotosession

Bryllupsbilleder.com

- Minder for livet

Hvad kan man nå på 5 timer?

Denne side er lavet for at give en ide om hvor meget man kan nå på en 5 timers foto-session.

Ønsket fra Helene og Mads var, at få mange gode og flotte minder til de mange år de har foran sig. Billederne skulle være en blanding af traditionelle, romantiske, anderledes samt billeder fra steder som betyder noget for parret.

 

Helene og Mads havde booket mig som heldagsfotograf, så de har naturligvis også fået billeder fra kirken og festen, samt hvad vi ellers havde aftalt.

 

 

De 5 timer som vi brugte på portrætfotografering gav os mulighed for at komme langt omkring, hvilket også kan ses på de mange forskellige lokationer. Nogle af stederne var udvalgt på forhånd, mens andre var spontane på selve dagen.

 

Vi havde travlt for at nå alle de mange billeder, men alligevel ikke mere travlt end at det var hyggeligt og sjovt hele vejen igennem. Der var endda tid til at komme et smut forbi frisøren der havde sat Helenes hår om morgenen - der skulle lige laves lidt justeringer i frisuren.

 

 

De viste billeder er kraftigt reduceret i størrelse og kvalitet for at holde en acceptabel hastighed når du ser billederne på internettet.

 

Alle billeder er taget som farvebilleder. De billeder som ikke er i farve her på siden er derfor billedbehandlet.

 

Herunder ses et udvalg af billederne fra dagen.

Bryllupsbilleder.com

fotograf@bryllupsbilleder.com

Telefon: 5192 5757

 

Husk kildehenvisning når du bruger indhold fra siden - Kilde: bryllupsbilleder.com