Omtale

Bryllupsbilleder.com

- Minder for livet

Det bedste er glade kunder

Dem er der heldigvis mange af

Læs her hvad mange tidligere kunder har sagt bagefter brylluppet.

Så mange glade og tilfredse kunder, glæder en fotograf og det giver også sprudlende energi til de kommende bryllupper.

 

Mette og Bo - Ballerup Kirke

Vi syntes du var meget behagelig at samarbejde med både før, under og efter brylluppet og vi har været utroligt glade for at vi valgte dig. Du har også været meget fleksibel i forhold til vores særlige ønsker, hvilket har været super fedt og over al forventning.

Det er nogle rigtig fine, romantiske og stemningsfyldte billeder, både af os, gæsterne og de øjeblikke der opstod på dagen. Især den lille "film" du har lavet er en rigtig god måde genopleve og vise andre mennesker højdepunkterne og stemningen fra dagen. Den er vi meget glade for. Da vi var ude på location og få taget billeder, var du også rigtig god til at få os til at slappe af. Vi følte vi kunne være os selv og nyde hinanden, samtidigt med at du kom med nogle anderledes forslag til billeder, som vi ikke selv villet have fundet på. F.eks. billedet i i bakspejlet.

Mange af gæsterne har også talt varmt om dig og at du var meget diskret og venlig.

Vi vil til hver en tid gerne anbefale dig til andre:)

 

Helene og Mads - Rørvig Kirke

Hej Henrik, tusind tak for linket vi har ventet i spænding.

Det ser super godt ud og vi glæder os endnu mere til at få billederne på DVD. :)

Du var jo en super fyr og vi kunne ikke forestille os et bryllup uden dig. Du er jo bare kanon, som vi snakkede om til sidst inden du kørte hjem, er vi bare så glade for at du var og er sådan en kanon fyr.

Super at vi bare kunne ligge hovedet et andet sted og få lavet sådanne super billeder. De er bare TOP DOLLAR.....

Helene er helt vild med det, hvor Mads har korn i munden, Mads synes jo bare hun er kanon god og smuk på alle billederne.

Bakspejlet blev jo også mega godt selv om du ikke selv var helt tilfreds.

 

Alle gæsterne roste dig til skyerne for, at være vaks ved havelågen uden at være i vejen.

Alt i alt så nød vi din tilstedeværelse i fulde drag alle sammen!

Vi er jo helt benået over at du har taget så mange billeder af os.

TUSIND TAK FOR EN MEGA GOD DAG.

 

Susan og Jesper - Tårnby Kirke

Vi kan kun sige at det er super billeder...

Når man sådan leder på Internettet efter en bryllupsfotograf kan det være en jungle og hvordan ved man hvad man "køber" så at sige... men her vandt vi i lotteriet...

Helt fra vores første kontakt, har det bare været professionelt og uden besvær. Især var det rigtig dejligt at du havde lavet en liste over hvad vi skulle have på plads på dagen og samtidig hvilke billeder vi havde i tankerne, det var en stor hjælp...

Vores oplevelse af dig, kan kun beskrives som top professionel, behagelig, rolig, smilende, helt tilstede uden at være "anmassende" faktisk følte vi du var en del af vores gæster.

Helt igennem en fantastisk oplevelse og vi giver dig absolut de bedste anbefalinger til andre som søger en bryllupsfotograf.

 

Melissa og Mads - Søllerød Kirke

Vi er så glade for billederne, og du bliver helt sikkert anbefalet til vores venner, når de på et tidspunkt skal giftes :)

Mht selve dagen var du virkelig behagelig at have med. Jeg (Melissa) som ellers ikke bryder sig meget om at få taget billeder, synes også, at du var rigtig behagelig. Derudover var det rart, at du tog dig tid, og at det ikke føltes som om, at du bare "skulle videre i teksten".

 

Lene og Kasper - Holmens Kirke

Vi er nu hjemvendt fra en super ferie oven på en helt igennem fantastik bryllupsdag.

Vi har set billederne og synes de er rigtige gode og i sær filmen kan man få en lille tåre af at se.

Vi glæder os meget til at se resten af billederne.

Vi har været meget glade for samarbejdet sammen med dig, og du skal have æren af, at det var meget nemt at blive fotograferet og at det var en god oplevelse, selv om det blæste som hel pelikan og var koldt. Du taklede også vores gæster rigtig godt.

 

Tusinde tak for en rigtig god og professionel oplevelse.

 

Ida og Egil - Skovshoved Kirke

Vi har været inde via linket, og vi er meget tilfredse med billederne! Det har du gjort rigtig godt!

Vi har været meget tilfredse med planlægningsforløbet, du har svaret på mails grundigt og været fuld af ideer.

På selve dagen har du været lige så professionel og hyggelig at være sammen med. Det gjorde, at vi følte os trygge ved at have dit kamera i hovedet ;o)

Jeg har flere veninder, som skal giftes til næste år, så måske er de interesseret. Jeg kan jo vise dem vores flotte bryllupdsbilleder :o)

 

Kristina og Theis - Allerslsv Kirke

Tusind tak for alle de fantastiske billeder du har taget på vores bryllupsdag.

Vi havde en uforglemmelig dag og vi er MEGET glade for at du har taget så

mange billeder af os og vores gæster. Vi har nu rigtig mange super gode billeder,

som vi de næste mange år - kan se på og mindes vores vidunderlige stor dag.

Vi har været mere end fuldt ud tilfredse med dit arbejde. Vi kan ikke sætte en finger på noget

i forbindelse med vores forløb. Du er en utrolig professionel fotograf!

Vi er meget imponeret af, at du havde billederne klar på hjemmesiden, så hurtigt.

Du har leveret mere - end vi overhovedet havde forventet og det skal du have tusind tak for!

 

Malene og Thomas - Egebæksvang Kirke

Kære Henrik.

Det er nogle super gode og dejlige billeder og vi har fået set dem alle sammen igennem efter, at vi kom hjem fra Nice i går.

Det var dejligt, at se, at du havde taget så mange og af alle vores gæster.

Det var en rigtig dejlig dag og ikke mindste var du en fornøjelse " at have med" - du passede fint sammen med vores gæster og derfor var det også en dejlig overraskelse, at opdage, at du faktisk havde taget langt flere billeder end vi umiddelbart havde regnet med.

Så vi er rigtig glade for, at vi valgte dig og vil helt bestemt anbefale dig til alle.

 

Så endnu engang tak for en dejlig dag og de perfekte billeder.

 

Katja og Dennis - Slangerup Kirke

1000 tak for de flotte billeder. De ser alle meget professionelle ud :)

Vi er blandt andet rigtig glade for de redigerede billeder, som findes i tre forskellige "nuancer" på hjemmesiden.

I det hele taget ser hjemmesiden utrolig flot ud - og vi er virkelig glade for, at du tænkte på at anvende vores sang fra kirken som baggrundssang på "filmen".

 

Vi har været meget tilfredse med dig under hele forløbet. Lige fra da vi bookede dig - hvor du med det samme rådede os til at få afklaring på tingene så hurtigt som muligt, hvilket var en kæmpe hjælp - og til selve dagen, hvor vi også følte, at vi var i professionelle hænder. Alt i alt har vi derfor været utrolig tilfredse med dig og kan klart anbefale dig til andre.

 

Mette og Frederik - Skovshoved Kirke

- en lang og godt beskrivende tilbagemelding. Jeg har ikke nænnet at korte den af.

Fantastisk med så mange billeder og ikke mindst billeder af det HELE.

Det er virkelig en fornøjelse at se. Så tak for et godt stykke arbejde.

Det var rigtig godt at have dig med hele dagen. Der er bare billeder af det hele og de er rigtig gode. Vi er glade for at du har sendt os det hele så vi selv kan vurdere hvad der er kiksere og hvad der er godt. Men du har bare formået at få taget billeder af det hele og det er vi rigtig glade for at have.

De redigerede billeder er rigtig fine, men vi synes ikke nødvendigvis de er bedre end de uredigerede billeder, da der bare generelt er så mange rigtig gode billeder. Så uanset om billederne er redigerede eller ej er vi sikre på at vi nok skal finde et billede eller to eller 10 der skal pryde hvor hjem, samt give til andre.

Det har været en rigtig god proces at arbejde sammen med dig i hele forløbet. Du har været klar på mail med det sammen når vi har mailet sammen. Der har ikke været nogen slænger i valsen nogle stedet. Aftaler er blevet bekræftet og overholdt så vi som brudepar bare vidste at fotografen var der styr på.

Du har virkelig været fremme i skoene og ydet en super service.

Du var på pletten på vores bryllupsdag og efterfølgende gik der ikke mange dage før vi havde en forsmag på det væld af billeder der ventede os da vi kom hjem fra vores bryllupsrejse.

Vi havde på ingen måde betænkeligheder ved at gøre dig til en del af bordplanen til middagen om aftenen, selvom vi ikke kendte dig, men det indtryk du gav af dig selv i vores kommunikation op til vores bryllup gjorde bare at vi havde fornemmelsen af at du skulle sgu nok falde ind naturligt ind i vores fest.

Så det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig.

 

På selve dagen var du bare på pletten og blendede lige så stille og rolig ind som bryllupsgæst med et kamera. Alle har efterfølgende talt om hvilket scoop vores gjorde med ham fotografen. Frederik og jeg kunne nyde dagen og vi følte ikke at vi skulle bekymre os om der nu også blev taget billeder af det hele - for du var der bare. Du formåede også at gøre hele foto-sessionen i Bernstorff Parken uformel og du fik de ægte grin og smil frem hos os. Vi er overraskede over nogle af de billeder du har taget af os i løbet af dagen - da vi simpelthen ikke har lagt mærkelig til at dit kamera var lige i vores nærhed og det gør bare at billederne er så narturlig og skønne. Der var flere af vores gæster der om aftenen troede at du var en ven eller bekendt af familien og så kan man jo ikke forlange mere:o) Fedt at du også møder op i smoking - som var dresscode - hvilket jo bare gjorde at du naturligt var en del af festen.

Vi kunne ikke have ønsket os en bedre fotograf og nogle bedre billeder. Det var lige i øjet og billederne har vi mindst set 7-8 gange nu.

Vi vil til en hver tid anbefale dig til andre der måtte stå i den situation at de mangler en bryllupsfotograf - vi har ikke fortrudt vores valg af fotograf.

 

Lene og Stig - Den norske Sjømannskirken

Hei Henrik og takk for sist

Først må jeg si TUSEN TAKK!!

Nå har vi landet litt, og gleder oss over den fine dagen!!

Vi er utrolig fornøyd med hele opplegget ift bildene, både med og uten gjestene.

Du var en utrolig hyggelig og koselig mann som fikk oss alle til å smile.

Vi syns vi har fått kjempe mange flotte bilder, og veldig flott kvalitet.

Er utrolig fornøyd med bildene, og ikke minst med deg som fotograf ! Det er tydelig at du trives med det du gjør – og da trives også vi !

…og vi er veldig glade for at vi valgte deg som fotograf !

 

Pernille og John - Vedbæk Kirke

Hej Henrik,

Mange tak, det var en fantastisk dag.

Du har taget en masse flotte billeder, der er mange som har taget billeder i løbet af dagen, men dine billeder er helt klart de flotteste, vi er meget glade for at vi havde dig til at tage billeder.

Vi syntes du var meget professionen på selve dagen, alle vi har talt med syntes du var meget venlig.

 

Jeg syntes det var super dejligt at du et par dage før skrev om der var noget du kunne hjælpe med, det gav ro i maven.

Vi vil helt sikker anbefale dig til alle som overvejer at bruge en fotograf til en fest.

 

Priyanka og Anil - Indisk forlovelse

Hej Henrik

Vi har modtaget billederne! Mange tak for det!!

Jeg er simpelthen så glad for at have haft dig med til forlovelsen. Jeg synes det gik super godt.

Jeg har ikke noget negativt at sige, da billederne er vist præcist som jeg havde ønsket mig.

 

Mange har komplimenteret billederne og fotografen også!

 

 

Ditte og Lars - Gl. Holte Kirke

Det er nogle super billeder du har fået taget, og vi synes at vores lokation er en perfekt ramme for billederne.

 

Vi synes hele forløbet har været godt. Du har været mere end flink til at svare på vores spørgsmål.

Vi er også meget tilfreds med forløbet på dagen. Du var meget positiv og havde mange idéer, og det var en ret sjov oplevelse.

 

Christa og Martin - Københavns Rådhus

Vi er rigtig glade for billederne og vi fik sammensat ca. 400 billeder til fremvisning, så det var dejligt.

Vi synes, at dagen forløb helt som den skulle og var utrolig tilfredse med vores fotosession i H.C. Ørstedsparken og Frederiksberg have. Det var i sig selv en rigtig dejlig oplevelse, og vi synes, at du var rigtig god til at hjælpe os med at få nogle gode og varierede billeder. Til receptionen og under middagen var du også rigtig god til at være lige dér hvor der skete noget, og du har fanget øjeblikke, vi ikke selv havde fået med, og det er vi rigtig glade for.

Selve kvaliteten af billederne og din måde at være på hele dagen igennem var i top!

Det var også rart, at vi kunne tale med dig inden brylluppet og få styr på forløbet, så vi kunne slappe af på selve dagen.

Og sidst men ikke mindst synes vi, at det var skønt, at du viste et personligt engagement!

Endnu engang mange tak for dit fremragende stykke arbejde!

 

Mia og Preben - Christiansborg Slotskirke

Tusind tak for din fantastiske indsats til vores bryllup! Både vi selv og vores gæster var dybt imponeret over din åbne og omgængelige måde at deltage i dagen på. Det er du bare super god til.

Vi er simpelthen så glade for, at vi valgte dig som fotograf.

 

Sanne og Eddie - Græsted Kirke

Vi ville bare lige sige 1000 tak for de fantastiske billeder du tog til vores bryllup! Vi er bare super glade for det arbejde du lavede på dagen!

 

Marie og Thomas - Gentofte Kirke

Billederne generelt er super flotte, det er godt der er nogle forskellige variationer at vælge imellem. De redigerede billeder har lige det sidste touch, så det virkelig bliver fantastisk flotte billeder.

Generelt har du været meget behagelig at arbejde sammen med. Allerede fra første gang vi mødte dig, følte vi os trygge ved at du ville blende ind i mængden af gæster, og folk troede også at du var en vi kendte i forvejen. Det var rigtig rart, så også gæsterne følte det var behageligt at der stod en og tog billeder af dem :)

Da vi var ude på locations og tage bryllupsbillederne, var du også super serviceminded, det var nemt at smile fordi du fik det hele til at virke meget naturligt. Du var også rigtig god til at spotte hvilke billeder, der ville være gode, og hvad der skulle med på billedet osv. Kan ikke vælge et billede jeg synes bedst om, for der er så mange fantastiske billeder :)

Alt i alt var det en rigtig dejlig oplevelse at få taget billeder af dig, vi følte os helt i trygge hænder og kan kun anbefale dig til andre!

 

Vicky og Henrik - Tune Kirke

Tusind tak for din deltagelse ved vores bryllup. Vi havde en fantastisk dag, som du var med til at gøre mindeværdig. Vi er simpelthen så glade for de billeder du har taget - vi kigger næsten på dem dagligt. Vores gæster er også rigtig glade for at have adgang til dem. Vi var rigtig glad for at du deltog hele dagen og mange af vores gæster har følt de kunne slappe af på en anden måde - fordi de vidste der ville blive taget billeder. Vi vil til enhver tid anbefale dig til venner og bekendte.

 

Anja og Anders - Bagsværd Rådhus

Billederne er bare super gode!! Vi har set slideshowet flere gange!

Billederne, super gode, du fangede virkelig vores ønsker!!!

Forløbet op til dagen fungerede helt optimalt både over mail og i telefonen i starten. Du lød meget sød og tillidsvækkende i telefonen og din hjemmeside er bare fantastisk! Kommunikationen over mail fungerede også super godt! Det var fedt at du svarede så hurtigt... det virker som om du er rigtig glad for det du laver og derfor også svarer aften og weekend!

Du var rigtig professionel og samtidig fik du os til at slappe af og var sjov at være sammen med i flere timer, du passede ind i vores lille selskab og vi var meget trygge i dine hænder.

 

Katja og Lars - Solrød Landsbykirke

Vi fik billederne med posten igår, og brugte det meste af dagen på at kigge dem igennem. Og hold da helt op, DE ER FANTASTISKE!! Vi er super glade for dine billeder, og kan ikke beskrive det med ord, andet end det har du gjort til perfektion. Især de officielle fotos har gjort godt, dem er vi glade for. I det hele taget synes vi, at du har fået stemningen fra dagen med på billederne og det er et dejligt minde at have.

Det var en fornøjelse at have dig med til festen, ja gennem hele dagen. Du var bare en naturlig del af festen og har taget billederne meget stilfuldt, så det kunne vi ikke ha´ønsket bedre.

 

Maja og Peter - Ågerup Kirke

Vi havde en fantastisk dag - og du har sørget for at vi aldrig glemmer hvordan vi så ud!

1.200 billeder - det er da helt vildt og dejligt.

Du får de varmeste anbefalinger fra os!

 

Dorte og Henrik - Herfølge Kirke

Vi bliver simpelt hen nødt til at lige at fortælle dig, at du igår var en gave i sig selv:-)

Behagelig, smilende, medlevende og VIRKELIG et fatastisk menneske, der tog vores billeder hele dage igennem..

Du scorede mange point hos vores gæster, og vi er mange der glæder os til at se billederne:-)

 

Stine og Joe - Frederiksberg Kirke

Hvor er billederne bare fine, og vi synes ogsaa at nogle af dem med paafuglen er rigtig gode. Vi er bare saa glade for alle de billeder vi har at vaelge imellem!! Umiddelbart kan jeg ikke se at du har en gaestebog paa din hjemmeside, ellers maa du sige til. Vi vil gerne laegge en positiv hilsen som fremtidige "kunder" kan se!

 

Louise og William (forkortet) (fra bryllupsforum) - Brønshøj Kirke

Henrik Asserhave fra www.bryllupsbilleder.com - Var vores heldagsfotograf - og var rigtig god til det. Han gled helt perfekt ind i vores selskab, og har fanget rigtig mange gode øjeblikke både i kirken, til receptionen, til festen og i de stunder der var ind imellem. Og så var han særdeles rimelig til prisen.

Det kan klart anbefales at have en fotograf hele dagen, som kun har til opgave at observere og fange de magiske øjeblikke. Det får man bare ikke, hvis det kun er gæsterne selv, der tager billeder.

 

Lene og Henning - Jyllinge Kirke

Først tusind mange tak for de mange dejlige billeder, de er bare super gode.

 

Mia (fra bryllupsforum)

I lørdags blev jeg så Frue.. GLÆD JER, alle jer der har dagen til gode. Det var bare en kanon dejlig dag. Kirken var smuk, kjolen sad perfekt, min elskede var smuk, alle var glade, receptionen forløb hyggeligt og afslappet, middagen på Trekroner gik super... Havde vi bare ikke afsluttet med det band vi havde booket, havde vi såmænd også haft gang i danseskoene! De valgte så at spille 100% uigenkendeligt jazzmusik, som vi IKKE havde ønsket. Dansegulvet blev kun brugt i deres pauser

 

Well, jeg ved ikke hvorfor jeg tager det så roligt, for det er jo dyrt nok at holde bryllup, men det må skyldes alle de andre dejlige facetter i lørdags (inkl Henrik fra Bryllupsbilleder.com, som er alletiders).

 

 

Har du læst hertil?

Så må du også være overbevist om at det nok er en god ide at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Se priser her.

Se kontaktinformationer her.

Bryllupsbilleder.com

fotograf@bryllupsbilleder.com

Telefon: 5192 5757

 

Husk kildehenvisning når du bruger indhold fra siden - Kilde: bryllupsbilleder.com